Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Etusivulle.
Tyhjä.
Tapahtuu Tyhjä.
Arkisto
Tyhjä.
Historia.
Tyhjä.
Paanutalkoot.
Tyhjä.
Tuhopoltto.
Tyhjä.
Jälleenrakennus.
Tyhjä.
Kirkonrakentajat.

 

Valitse kieli - Choose language - Välj språk

Sastamalan seurakunta

In English På svenska

 

Vielä ehtii Pyhälle Olaville

12.8.2011
Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla kesäkausi jatkuu vilkkaana. Vielä ehtii tutustumaan kirkkoon ja sen taiteeseen. Kirkko on avoinna elokuun loppuun asti sunnuntaista perjantaihin klo 11-18 sekä syyskuussa sunnuntaisin klo 11-18.

Aukiolopäivinä on maksuton opastus kirkon historiasta ja taiteesta klo 12, 15 ja 17. Ryhmävarauksia otetaan lokakuulle asti kirkkoherranvirastossa p. 03 521 9090. Varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella opastus on maksullinen.

Pyhällä Olavilla tapahtuu

Tyrvään Pyhän Olavin kirkon oppaat kutsuvat kirkonrakentajia koolle maanantaina 29. elokuuta alkaen klo 13. Iltapäivä alkaa lettukesteillä kirkonmäellä ja jatkuu kirkossa Sanan ja sävelten merkeissä.

Elokuun alussa ensiesitetty Tyrvään Pyhän Olavin kirkon ja sen taiteen sanoma Raamatun sanoin, kuvin ja sävelin uusitaan kesäkauden päätteeksi keskiviikkona 31. elokuuta klo 18.30.

Oppaat lukevat kirkon maalausten aiheisiin; luomiseen, paratiisiin, syntiinlankeemukseen ja Kristuksen kärsimystiehen liittyviä raamatuntekstejä. Kokonaisuutta täydentävät musiikkiesitykset ja yhteislaulut. Mukana iltaa toteuttamassa ovat Maija Haavisto, Leena Myllyniemi, Raija Seurala, Paula Syrjälä sekä Maiju ja Urpo Vuorenoja.

- Takaisin.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla kesäkausi jatkuu vilkkaana. Kuva Janne Kaarla.

Kirkko kylpi laskevassa auringossa Pirjo Turusen, Anu Mattilan ja Liisa Honkasen konsertin päättyessä. Kuva Jaakko Pirttikoski.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa voi tiistaina 2. elokuuta klo 18 kuulla kirkon ja sen taiteen sanoman Raamatun sanoin, kuvin ja sävelin. Kuva Tarja Kopalainen.

 

Sivun alalaita.