Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Etusivulle.
Tyhjä.
Tapahtuu Tyhjä.
Arkisto
Tyhjä.
Historia.
Tyhjä.
Paanutalkoot.
Tyhjä.
Tuhopoltto.
Tyhjä.
Jälleenrakennus.
Tyhjä.
Kirkonrakentajat.

 

Valitse kieli - Choose language - Välj språk

Sastamalan seurakunta

In English På svenska

 

Pyhä Olavi avautuu äitienpäivän jälkeen

25.4.2014
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko avautuu vierailijoille 12. toukokuuta ja on avoinna elokuun loppuun saakka sunnuntaista perjantaihin klo 11-17. Syyskuussa kirkko on avoinna sunnuntaisin klo 11-17. Säännöllinen opastus kirkon historiasta ja taiteesta järjestetään aukiolopäivinä klo 12 ja 14 sekä tarvittaessa klo 16.

Ryhmien tulee varata etukäteen opastusaika p. 03 521 9090 tai sähköpostitse kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi. Ryhmävarauksia otetaan lokakuun lopulle asti. Jos opastus varataan kirkon aukioloaikojen ulkopuolella, sen hinta on 120 e.

Pyhä Olavi on suosittu vihkikirkko, myös kastetoimituksia järjestetään. Sen vuoksi kirkko on lauantaisin auki vain ennalta varatuille ryhmille klo 12 asti. Iltapäivät on varattu kirkollisille toimituksille.

Juhannusaattona 20.6. kirkko on suljettu, juhannuspäivänä 21.6. kirkko on avoinna klo 12-17.

Vanhan kirjallisuuden päivien aikaan pe-la 27.-28.6.2014 kirkko on yleisölle auki klo 9-20.

Kesä-elokuussa kirkossa on joka sunnuntai klo 17 Pieni pyhä hetki. Kesä-syyskuussa vietetään messua joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 10.

Pyhällä Olavilla nähdään!

- Takaisin.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko avautuu vierailijoille 12. toukokuuta ja on avoinna elokuun loppuun saakka sunnuntaista perjantaihin klo 11-17. Kuva Ari Paavilainen.

Kirkko on lauantaisin auki vain ennalta varatuille ryhmille klo 12 asti. Iltapäivät on varattu kirkollisille toimituksille. Kuva Aarne Ormio.

 

Sivun alalaita.