Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Etusivulle.
Tyhjä.
Tapahtuu Tyhjä.
Arkisto
Tyhjä.
Historia.
Tyhjä.
Paanutalkoot.
Tyhjä.
Tuhopoltto.
Tyhjä.
Jälleenrakennus.
Tyhjä.
Kirkonrakentajat.

 

Valitse kieli - Choose language - Välj språk

Sastamalan seurakunta

In English På svenska

Haluatko esittelyavuksi Pyhän Olavin kirkkoon?

13.8.2009
Kaikkien aikojen talkoot Tyrväällä eivät ole ohi. Uudet maalaukset kiinnostavat ja Kallialaan on odotettavissa melkoinen yleisöryntäys.
Vapaaehtoisia toivotaankin nyt esittelyavuksi Pyhän Olavin kirkkoon.

Oppaat hoitavat varsinaisen kirkon ja sen taiteen esittelyn, mutta heidän tuekseen kaivataan seurakuntalaisia, jotka voisivat esimerkiksi myydä kortteja, keskustella kävijöiden kanssa ja kertoilla paikkakunnasta, neuvoa pienissä käytännön kysymyksissä.

Tehtävään ei vaadita erityistaitoja tai -tietoja, kuka tahansa osaa ja pärjää kyllä!

Jos haluat lähteä mukaan tällaiseen vapaaehtoistyöhön – joko muutamaksi tunniksi useana päivänä tai vaikka vain kerran – ilmoittaudu Sastamalan seurakunnan taloustoimistoon, toimistosihteeri Liisa Sillanpäälle, puh. 5112 608, liisa.sillanpaa@evl.fi.

Tule rohkeasti mukaan ja pyydä ystäväsikin! Jos kuulut johonkin yhdistykseen, vie viestiä sinnepäin. Miettikää, jos voisitte ottaa joukolla tämän talkoohaasteen vastaan.

- Takaisin.

Puhdasta syntyi. Tyrvään-Vammalan maatalousnaiset pesivät kirkkosalin talkoilla juuri ennen ovien avaamista yleisölle. Emännät hoitivat samanlaisen siivousurakan myös kesällä 2003, kun kirkko oli valmistunut. Kuva Pirjo Silveri.

 

Sivun alalaita.